Gemeentelogo - huisstijl

Logo HoeilaartIn 2008 voerde de gemeente Hoeilaart haar huidige huisstijl in. De huisstijl is de basis voor een vlotte, duidelijke en uniforme communicatie. Door het hanteren van een uniforme en consequente huisstijl herkent de burger onmiddellijk zijn gemeente.

Het logo vormt de kern van de huisstijl. Ons logo bestaat uit vier vlakken, die samen de letter H vormen. Samen stellen zij ook het groene, hellende landschap voor, dat zo typisch is voor Hoeilaart, en staan ze symbool voor het harmonisch samengaan, het samenwerken van verschillende mensen, verenigingen en partijen.

De kleuren groen en geel zijn veel meer dan een verwijzing naar de gemeentevlag van Hoeilaart. Groen visualiseert een gezonde, groene gemeente met veel natuur. Het geeft een gevoel van rust, evenwicht en ontspanning en symboliseert vruchtbaarheid, hoop, jeugdigheid en levendigheid. Geel is de kleur van de zon, warm en gezellig. Geel is licht. Het is de meest heldere kleur, dynamisch en toekomstgericht.

Op het gemeentelijk drukwerk (omslagen, briefpapier, briefkaarten, …), het gemeentelijk infomagazine, de persberichten, straatnaamborden, infoborden, werkkledij, formulieren, website, …overal is de specifieke huisstijl van Hoeilaart terug te vinden.

Contact en openingsuren

Communicatiedienst
Jan van Ruusbroecpark z/n
1560 Hoeilaart
Telefoon: 
02 658 28 48
E-mailadres: 
communicatie [at] hoeilaart.be
Huidige openingsuren
Vandaag open van 8:15 tot 12:00
Morgen open van 8:15 tot 12:00
Op donderdag tussen 16 en 19.30 uur kan je op deze dienst ook terecht op afspraak.

Alle openingsuren