Jeugdatelier

Jeugdatelier Hoeilaart

Kinderen vanaf 5 jaar en jongeren tot 14 jaar kunnen tijdens het schooljaar (periode september-januari en/of februari-juni) in het Jeugdatelier gaan knutselen.

In groepjes van maximum 10 kinderen ontwikkelen ze hun creativiteit en maken ze kennis met verschillende knutseltechnieken en -materialen. Ze leren er verftechnieken, collages maken, tekenen, werken met recyclagemateriaal, origami, vlechten en nog veel meer.

Het Jeugdatelier wordt aangeboden in samenwerking met Cre@taljee.

 • Voor wie? Voor kinderen vanaf 5 jaar. Er wordt gewerkt in kleine groepjes.
 • Door wie? Door Laidya Van Thieghem, professionele begeleidster van Cre@teljee.
 • Waar? Cre@teljee, Ernest Claeslaan 10.
 • Wanneer? Elke woensdag of vrijdag, niet tijdens schoolvakanties.
  vanaf derde kleuterklas tot en met eerste graad: woensdag van 16.00 tot 17.30 uur
  vanaf derde leerjaar: woensdag van 13.30 tot 15 uur
  gemengde groep vanaf derde kleuterklas: vrijdag van 16.30 tot 18 uur
 • Prijs? Voor 12 sessies (september-januari en februari-juni): 1 kind: 97 euro; 2 kinderen: 85 euro/kind; 3 kinderen: 72 euro/kind. Sommige gezinnen kunnen korting krijgen.
 • Inschrijven? Half september en half januari wordt de mogelijkheid voorzien om online in te schrijven. De eerste inschrijvingsweek geldt een voorrangsregeling voor kinderen die in Hoeilaart wonen of schoollopen, en voor kinderen van personeelsleden van de gemeente en het OCMW. Als er na deze periode nog plaatsen vrij zijn, kunnen andere kinderen aansluiten. Alvorens definitief in te schrijven, kunnen de kinderen één of twee gratis proeflessen bijwonen.

Voor praktische informatie kan je terecht bij Laidya Van Thieghem, Cre@teljee, Ernest Claeslaan 10, laidya.v.thieghem@gmail.com, www.createljee.com.

Contact en openingsuren

Dienst Vrije Tijd
Gemeenteplein 39
1560 Hoeilaart
Telefoon: 
02 657 05 04
E-mailadres: 
vrijetijd [at] hoeilaart.be
Alle diensten van gemeente en OCMW werken tot en met 17 juli op afspraak. Je kan een afspraak maken bij het Onthaal (tel. 02 658 28 40) of via afspraak@hoeilaart.be. Vermeld je naam en de reden waarom je een afspraak wil.