Heel Hoeilaart in één app

De gemeente Hoeilaart heeft een eigen mobiele applicatie. Een kort filmpje demonstreert het handige gebruik van dit platform waar bewoners, gemeente, handelaars, verenigingen en vriendengroepen elkaar ontmoeten.

De gemeente Hoeilaart heeft een eigen mobiele applicatie. Het filmpje hier onderaan demonstreert het handige gebruik van dit platform waar bewoners, gemeente, handelaars, verenigingen en vriendengroepen elkaar ontmoeten.

De Hoeilaart-app bundelt berichten van de gemeente, handelaars en verenigingen. Via de app kan je bijvoorbeeld een put in de weg of een sluikstort melden (met een foto en gps-lokalisatie). Maar omgekeerd kan je van de gemeente ook een bericht krijgen over inschrijvingen voor de vakantiekampen (met een link naar de inschrijvingstool op de website), wegenwerken en omleidingen of een noodsituatie. 

Met de Hoeilaart-app kan je ook met de plaatselijke handelaars communiceren. Je kan bij een aangesloten handelaar iets bestellen of een vraag stellen. Je kan je met hen koppelen om op de hoogte te blijven van nieuws, promoties en berichten. Je kiest zelf van wie je berichten wil krijgen. Verenigingen kunnen op dezelfde manier van de applicatie gebruik maken. Kortom, heel Hoeilaart in één hap.

Je kan de Hoeilaart-app gratis downloaden in de App Store (Apple) en Google Play Store (Android) via het zoekwoord ‘Hoeilaart’.

Contact en openingsuren
Jan van Ruusbroecpark z/n
Hoeilaart 1560
België
Wegbeschrijving
Telefoon
02 658 28 48
Huidige openingsuren
Vandaag open van 8:15 tot 12:00
Morgen gesloten
Een afspraak maken wordt aangeraden.

Alle openingsuren

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Mis geen enkel nieuwtje over Hoeilaart