Infomarkt: werken aan de Ring in Groenendaal

Op woensdag 8 december 2021, van 19 tot 21.30 uur, organiseert Werken aan de Ring. in het GC Felix Sohie een infomarkt over de herinrichting van knooppunt Groenendaal. Toegang is gratis, maar inschrijven is verplicht.

Gezien de strengere coronamaatregelen en stijgende besmettingen, gaat deze infomarkt niet door! Klik hier voor de alternatieve mogelijkheden om je te informeren.

Op woensdag 8 december 2021 beantwoorden experten van Werken aan de Ring al jouw vragen over de herinrichting van het knooppunt Groenendaal. Je bent van 19 tot 21.30 uur doorlopend welkom op de infomarkt in het GC Felix Sohie. Toegang is gratis, maar inschrijven is verplicht en kan telefonisch op het nummer 02 553 38 00 of online op de website van Werken aan de Ring.

Coronamaatregelen op de infomarkt

Om binnen te mogen op de infomarkt, moet je je coronapas (Covid Safe Ticket of kortwerg CST) voorleggen. Het dragen van een mondmasker is verplicht. Reserve-mondmaskers en handgels zijn ter beschikking. Er wordt ook gezorgd voor voldoende ventilatie.

Meer info over de werken

Meer info over de geplande werken op knooppunt Groenendaal en op de andere knooppunten in onze buurt (Leonard, Vierarmen, Jezus-Eik) vind je op de website van Werken aan de Ring.

Bekijk hieronder het filmpje op Youtube over de herinrichting van het knooppunt Groenendaal:

Klik hier voor meer info over de publieke raadpleging die de Vlaamse overheid over deze werken organiseert.

Werken aan de Ring is het project van de Vlaamse overheid om de Ring klaar te maken voor het verkeer van de toekomst en de leefbaarheid in de omgeving van de Ring te vergroten.

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Mis geen enkel nieuwtje over Hoeilaart