Meld iets positiefs aan de gemeente!

Je kan vanaf nu ook iets positiefs melden op onze website.

Om alle negativiteit die er vandaag de dag in de maatschappij heerst tegen te gaan, kan je vanaf nu op onze website, naast een melding over milieu, schade, verkeer, mobiliteit of iets anders, ook een positieve melding doen.

Wat is de kracht van een compliment?

Het ligt voor de hand om iemand feedback of kritiek te geven als er iets verkeerd gaat. Helaas wordt vaak vergeten om een compliment te geven als iemand iets goed doet. Complimenten hebben nochtans een belangrijke feedback functie. Ze helpen ons om na te gaan welk gedrag wel effectief of gewenst is. Ze verstevigen de band tussen burger en lokaal bestuur. Je wordt er trouwens zelf gelukkig van als je een compliment geeft.

Heb je iets positiefs te melden?

Surf naar hoeilaart.be/meldingen. Selecteer ‘iets positiefs’ in het keuzevak. Vul het formulier in. De beheerders van het meldpunt zorgen ervoor dat je melding bij de juiste dienst of persoon terechtkomt.

Spreek je ons liever persoonlijk of telefonisch aan? Stuur je liever een e-mail of een brief? De keuze is aan jou. Hou het vooral niet voor jezelf en tover een glimlach op het gezicht van de ontvanger!

Contact en openingsuren
Jan van Ruusbroecpark z/n
Hoeilaart 1560
België
Wegbeschrijving
Telefoon
02 658 28 48
Huidige openingsuren
Vandaag gesloten
Morgen gesloten
Een afspraak maken wordt aangeraden.

Alle openingsuren

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Mis geen enkel nieuwtje over Hoeilaart