UiT in de Druivenstreek?

Je ontdekt vanaf nu alles in het gloednieuwe magazine én op een grondig vernieuwde website.

Een familievoorstelling voor de allerkleinsten, een interessante lezing, een gezellige filmavond, een toeristische wandeling of een dansnamiddag voor senioren? Je vindt het allemaal in eigen streek! Op de website www.uitindedruivenstreek.be kan je handig zoeken op datum, type activiteit, locatie, ... en ontdek je in één oogopslag wat er allemaal te doen is in onze bruisende regio.

Het nieuwe UiT-magazine wordt om de drie maanden uitgebracht en in alle brievenbussen van de streek verdeeld. Hierin krijg je naast een handig overzicht van alle UiTPAS-activiteiten ook boeiende artikels en weetjes over vrije tijd in de Druivenstreek.

Print en digitaal

De website werd op 2 januari gelanceerd. Het UiT-magazine met de activiteiten van januari, februari en maart 2024 wordt de week nadien verdeeld. Zat er in de week van 8 januari geen magazine in je brievenbus? Dan kan je een exemplaar afhalen in het GC Felix Sohie.

Je kan het magazine ook online bekijken op www.uitindedruivenstreek.be.

Samen in de Druivenstreek

Het magazine en de website zijn een samenwerking tussen alle IGS-partners: Bertem, Hoeilaart, Huldenberg, Overijse en Tervuren en vzw de Rand. In deze 'intergemeentelijke samenwerking' bundelen we de krachten op vlak van vrije tijd, en dat aanbod brengen we nu ook samen naar buiten. Zo willen we nog duidelijker maken dat het cultuur- en vrijetijdsaanbod in de streek er is voor iedereen!

Contact en openingsuren
Gemeenteplein 39
Hoeilaart 1560
België
Wegbeschrijving
Telefoon
02 657 05 04
Huidige openingsuren
Vandaag open van 9:00 tot 12:00
Morgen gesloten
Een afspraak maken wordt aangeraden.

Alle openingsuren

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Mis geen enkel nieuwtje over Hoeilaart