Wie bakt de lekkerste kaastaart?

Hoeilaart is bekend om zijn kaastaarten. Ook op het Druivenfestival mogen ze niet ontbreken. Met de kaastaartenwedstrijd wordt op 12 september 2021 bij Druiven Van Camp het officieuze startschot van het festival gegeven.

Deelnemen

Slaag jij erin om dit jaar de lekkerste kaastaart te bakken? Kan jij de kritische jury overtuigen? Wil jij kans maken op Hoeilaart-cadeaubonnen ter waarde van 125 euro? Breng dan je kaastaart op zondag 12 september tussen 12 en 13.30 uur binnen bij Druiven Van Camp, J. Kumpsstraat 33, 1560 Hoeilaart.

Het hoeft geen authentieke Hoeilaartse kaastaart te zijn, deelnemen met je eigen originele creatie kan ook. Faalangst? Begin er dan aan met een groepje familieleden of vrienden. Klik hier voor volledige reglement van de wedstrijd. Je kan het ook vragen aan de balie van het GC Felix Sohie (tel. 02 657 05 04).
In de jury zitten echte kenners, onder wie de winnaars van vorig jaar.

Meer uitleg over de authentieke Hoeilaartse kaastaart vind je hier.

Welkom op de Openserredag

Heb je niet echt baktalent, maar wil je toch meegenieten van deze leuke namiddag? Dan ben je vanaf 15 uur welkom om een stukje kaastaart te proeven en de prijsuitreiking bij te wonen.

En er is meer! Druiven Van Camp organiseert op 12 september ook een Openserredag. Je kan er om 10.30 uur, 12 uur, 14 uur en 15.30 uur deelnemen aan rondleidingen, waarbij Erik Van Camp je meer vertelt over zijn bedrijf, de teelt en de geschiedenis. De rondleidingen zijn gratis en duren telkens ongeveer 45 minuten. Vooraf inschrijven hoeft niet.

Daarnaast kan je er ook een bezoekje brengen aan de streekproductenmarkt met een 10-tal standen (kaas, wafels, advocaat, likeuren, kruidendranken …), eet- en drankstandjes en kinderanimatie.

Stip 12 september alvast aan in je agenda!

Info

www.druivenfestival.be – tel. 02 657 05 04 - info@druivenfestival.be

Vertel het verder