UiTPAS Druivenstreek

UiTPAS

UiTPAS Druivenstreek daagt je uit. Grijp je kans! Spaar punten door deel te nemen aan vrijetijdsactiviteiten, en ruil die punten dan in voor gadgets en kortingen op nog meer activiteiten.

Bertem, Hoeilaart, Huldenberg, Tervuren, Overijse en de GC's de Bosuil, de Kam en de Lijsterbes van vzw de Rand werken nauw samen om het vrijetijdsaanbod in de regio nog te verruimen. Met de UiTPAS Druivenstreek willen ze dat aanbod aantrekkelijker en toegankelijker maken voor iedereen.

UiTPAS Druivenstreek?

De UiTPAS Druivenstreek is jouw voordeelkaart voor verrassende vrije tijd buitenshuis. Bij elke deelname aan een UiTPAS-activiteit kan je punten sparen die je nadien kan omruilen voor iets leuks.

UiTPAS kopen

Voor 5 euro koop je een UiTPAS aan de balie van het GC Felix Sohie. De pas is persoonlijk en blijft onbeperkt geldig. Je kan er dus eentje kopen voor elk gezinslid. Op je UiTPAS staan meteen een aantal welkomstvoordelen, nog voor je 1 punt hebt gespaard.

Punten sparen

Je kan punten sparen door deel te nemen aan een UiTPAS-activiteit. Dat zijn momenteel nog enkel activiteiten van de vrijetijdsdiensten, bibliotheken en cultuurcentra. In de loop van 2022 zullen ook verenigingen kunnen aansluiten. Op de UiTPAS-activiteiten vind je een UiTPAS-zuil. Hou je UiTPAS tegen de zuil om punten te sparen. Per activiteit krijg je 1 punt.

Een overzicht van de UiTPAS-activiteiten in de Druivenstreek vind je op uitpasdruivenstreek.be. In de activiteitenkalenders van Hoeilaart worden de UiTPAS-activiteiten binnenkort aangeduid met een UiTPAS-icoontje.

Punten omruilen

Wanneer je voldoende UiTpunten hebt gespaard, kan je ze omruilen voor een korting, een gratis drankje, gratis tickets, een gadget … Vanaf 5 punten kan je al een voordeel krijgen, maar je kan ook langer sparen voor een groter voordeel. Een overzicht van alle welkomst- en omruilvoordelen in de Druivenstreek vind je op uitpasdruivenstreek.be.

UiTPAS met kansentarief

Inwoners met een beperkter budget hebben recht op een UiTPAS met kansentarief.
Heb je een laag inkomen, een verhoogde tegemoetkoming, een collectieve schuldenregeling, dan betaal je slechts 1 euro en krijg je met de UiTPAS 80 procent korting op alle UiTPAS-activiteiten in de Druivenstreek.

Denk je dat je recht hebt op een UiTPAS met kansentarief? Neem dan contact op met het Sociaal Huis (tel. 02 658 28 68, sociaalhuis@hoeilaart.be) of de balie van het GC Felix Sohie. Neem je identiteitskaart en de nodige documenten mee om te bewijzen dat je in aanmerking komt.

UiTPAS digitaal

Als je een UiTPAS Druivenstreek hebt aangekocht, kan je deze best registreren op www.uitpas.be. Daar krijg je een goed overzicht van je gespaarde punten en zie je voor welke omruilvoordelen je in aanmerking komt.
De UiTPAS-app downloaden en via je smartphone punten sparen, is ook mogelijk. Zo heb je je UiTPAS altijd op zak en kan je ter plaatse zien welke omruilvoordelen je daar kan genieten.

UiTPAS elders

Je kan niet alleen punten sparen en omruilen in de Druivenstreek, maar ook bij alle UiTPAS-partners in heel Vlaanderen en Brussel. Neem dus je UiTPAS ook mee als je buiten onze regio naar een evenement, museum, activiteit of bibliotheek gaat! Het kansentarief is enkel binnen de eigen UiTPAS-regio geldig.

UiTPAS info- en verkooppunt Hoeilaart

Balie GC Felix Sohie – Gemeenteplein 39 – vrijetijd@hoeilaart.be - tel. 02 657 05 04

Gemeenteplein 39
Hoeilaart 1560
België
Wegbeschrijving
Telefoon
02 657 05 04
Huidige openingsuren
Vandaag open van 9:00 tot 12:00
Morgen open van 9:00 tot 12:00 en van 13:00 tot 16:00
Een afspraak maken wordt aangeraden.

Alle openingsuren