Vacatures bij gemeente en OCMW

Teambuilding in Durbuy - najaar 2019 - groep 1

Op zoek naar een job in een leuke, moderne en professionele werkomgeving?
Dan moet je bij ons zijn!

Doorlopend zoeken we nieuwe, gemotiveerde collega’s. Met zo’n 200 medewerkers zijn we de grootste werkgever van Hoeilaart. We werken ook met jobstudenten, stagiairs, animatoren en vrijwilligers.

We zijn momenteel op zoek naar:

Bij gemeente en OCMW Hoeilaart krijg je uitgebreide leerkansen en werk je in een aangename sfeer, in vertrouwen en in dialoog met elkaar. We hebben aandacht voor het welzijn van onze medewerkers, we vinden het belangrijk dat ze zich thuis voelen in onze organisatie en zich verder blijven ontplooien. Onze aanwervingen gebeuren met aandacht voor persoonlijke competenties en motivatie. Meer informatie over onze aanpak vind je in deze artikels van Idewe (over ons preventief ergonomisch beleid in de zorg) en VVSG (over ons retentiebeleid).

Als extra’s krijg je een eindejaarstoelage in december, dubbel vakantiegeld in mei, maaltijdcheques van 8 euro, fietsvergoeding van 0,24 euro/km, volledige terugbetaling openbaar vervoer en een gunstige verlofregeling. Nuttige anciënniteit wordt volledig overgenomen. OCMW en gemeente Hoeilaart zijn ook met het openbaar vervoer vanuit diverse hoeken (bushaltes en station Groenendaal) vlot bereikbaar.

Bekijk hieronder het promofilmpje van WZS Den Dumberg.

Bijlagen

Jan van Ruusbroecpark
1560 Hoeilaart
Telefoon: 
02 894 95 35
E-mailadres: 
personeelsdienst [at] hoeilaart.be
Huidige openingsuren
Vandaag open van 8:15 tot 12:00
Morgen open van 8:15 tot 12:00
Een afspraak maken wordt ten stelligste aangeraden. Op donderdag tussen 16 en 19.30 uur kan je op deze dienst ook terecht op afspraak.

Alle openingsuren