Vacatures bij gemeente en OCMW

Teambuilding in Durbuy - najaar 2019 - groep 1

Op zoek naar een job in een leuke, moderne en professionele werkomgeving?
Dan moet je bij ons zijn!

Doorlopend zoeken we nieuwe, gemotiveerde collega’s. Met zo’n 200 medewerkers zijn we de grootste werkgever van Hoeilaart. We werken ook met jobstudenten, stagiairs, animatoren en vrijwilligers.

Sollicitanten moeten niet aarzelen om te solliciteren, ook niet in deze tijden van coronavirus.

We zijn momenteel op zoek naar:

Bij gemeente en OCMW Hoeilaart krijg je uitgebreide leerkansen en werk je in een aangename sfeer, in vertrouwen en in dialoog met elkaar. We hebben aandacht voor het welzijn van onze medewerkers, we vinden het belangrijk dat ze zich thuis voelen in onze organisatie en zich verder blijven ontplooien. Onze aanwervingen gebeuren met aandacht voor persoonlijke competenties en motivatie.

Als extra’s krijg je een eindejaarstoelage in december, dubbel vakantiegeld in mei, maaltijdcheques van 8 euro, fietsvergoeding van 0,24 euro/km, volledige terugbetaling openbaar vervoer en een gunstige verlofregeling. Nuttige anciënniteit wordt volledig overgenomen. OCMW en gemeente Hoeilaart zijn ook met het openbaar vervoer vanuit diverse hoeken (bushaltes en station Groenendaal) vlot bereikbaar.

Bekijk hier het promofilmpje van WZS Den Dumberg.

Bijlagen

Contact en openingsuren

Personeelsdienst
Jan van Ruusbroecpark
1560 Hoeilaart
Telefoon: 
02 894 95 35
E-mailadres: 
personeelsdienst [at] hoeilaart.be
Alle diensten van gemeente en OCMW werken tot en met 17 juli op afspraak. Je kan een afspraak maken bij het Onthaal (tel. 02 658 28 40) of via afspraak@hoeilaart.be. Vermeld je naam en de reden waarom je een afspraak wil.