Meedenken over beter stappen en fietsen in Hoeilaart

Hoe kan Hoeilaart zijn fiets- en staproutes verbeteren? Op maandag 22 november 2021 is iedereen welkom om kennis te maken met de verbetervoorstellen van studiebureau Tridée, en er zijn mening over te geven.

12.11.2021 - Hoe kan Hoeilaart zijn fiets- en staproutes verbeteren? Op maandag 22 november 2021 is iedereen welkom om kennis te maken met de verbetervoorstellen van studiebureau Tridée, en er zijn mening over te geven.

Om ervoor te zorgen dat de Hoeilanders zich meer te voet of met de fiets verplaatsen en de auto aan de kant laten staan, zijn geschikte stap- en fietsroutes van en naar het centrum en naar de scholen van Hoeilaart nodig.

De gemeente nam studiebureau Tridée onder de arm om hiervoor, in overleg met de mobiliteitsraad, een concreet actieplan uit te werken. Als ervaringsdeskundigen worden ook de Hoeilanders zelf in een drietal participatiemomenten bij de voorbereiding van het plan betrokken.

Op maandag 22 november 2021 vindt het derde en laatste participatiemoment plaats. Afspraak om 19.30 uur, in de cafetaria van het GC Felix Sohie.

Anders dan de twee afzonderlijke participatiemomenten in juni 2021, komen deze keer de stap- en fietsroutes gezamenlijk aan bod. Iedereen welkom!

Klik hier voor meer informatie over dit project.

Contact en openingsuren
Jan van Ruusbroecpark
Hoeilaart 1560
België
Wegbeschrijving
Telefoon
02 658 28 70
Huidige openingsuren
Vandaag gesloten
Morgen gesloten
Een afspraak maken wordt aangeraden. Op donderdag tussen 16 en 19.30 uur kan je op deze dienst ook terecht op afspraak.

Alle openingsuren

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Mis geen enkel nieuwtje over Hoeilaart