SJC Koldam krijgt een kleurtje

Het eerste Doendersbudget-project is in volle uitvoering. De buurtbewoners van het park in Tentrappen geven samen vorm aan het vernieuwde buurtpark. Er wordt binnenkort van start gegaan met het tweede project, namelijk de realisatie van een streetart kunstwerk op de betonnen jeugdgevel van SJC Koldam. Dat project kwam bij de stemming op een tweede plaats terecht in de rangschikking. Zoals beloofd doen we beroep op jou om te bepalen welke artiest het project mag uitwerken rond (minstens één van) volgende thema's:

  1. Verbinding (en inclusie)
  2. Ode aan de vrijwilliger
  3. Gezonde geest in een gezond lichaam

Er werden door onze partner Treepack drie gepaste artiesten gevonden. Van 15 tot en met 29 mei kan je via de Hoeilaart-app of op papier in het GC Felix Sohie stemmen voor jouw favoriet. Hieronder vind je per artiest een woordje uitleg.

Valentine Verhaegen

Valentine is afkomstig uit de Druivenstreek en heeft al meerdere projecten op haar naam staan. Ze is streetart kunstenares en schilder van opleiding. In haar werk staat de mens centraal. Haar stijl is ruw en uniek, maar bevat kwetsbaarheid, zorgzaamheid en inclusie. Daarom is zij een perfecte match voor deze opdracht en locatie.

Meer info: https://www.instagram.com/valentineverhaegen/

Johnny Boy

Tim is een Brusselse kunstenaar en opkomend talent in de streetart scene. Zijn urban personages spreken jong en oud aan. Aangezien de muur tegenover een skatepark en bij het jeugdhuis ligt, past zijn stijl op deze locatie.

Meer info: https://www.instagram.com/mr.johnny.boy/ 

Lucia Wait

Lucia is een Italiaanse artiest die ondertussen enkele jaren in België vertoeft. Haar illustratieve stijl is zeer toegankelijk voor alle leeftijden. Haar personages zijn dynamisch, speels en kleurrijk.

Meer info: https://www.instagram.com/luciawait/

De drie artiesten:

Contact en openingsuren
Gemeenteplein 39
Hoeilaart 1560
België
Wegbeschrijving
Telefoon
02 657 05 04
Huidige openingsuren
Vandaag gesloten
Morgen gesloten
Een afspraak maken wordt aangeraden.

Alle openingsuren

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Mis geen enkel nieuwtje over Hoeilaart